ункті і не тільки... Відвідувачі сайту НашеМісто.com.ua мають можливість спілкуватися з іншими учасниками, слухати радіо онлайн та власноруч додавати свої повідомлення. А також скористатися можливістю додавати на сайт свої статті, рекламу, оголошення та привітання.
Невигадана історія (імена змінені)
Хочу розповісти вам історію, яка, на мій погляд, може стати для когось життєвим уроком. Цю історію я не скопіював з інтернету, не прочитав у книжці і ніхто мені її не розповів. Ця історія є частиною мого особистого життя.
Пройшовши службу в армії, я повернувся в своє рідне місто, де познайомився з молодою, цікавою дівчиною на ім’я Ілона. Наше знайомство дуже швидко переросло в кохання, а за два роки - у велике кохання. Я хотів на сто відсотків бути впевненим у своїй обраниці, і коли прийшов час їхати мені навчатися до іншого міста, то, користуючись нагодою, вирішив ускладнити життя. Вирішив перевірити, як поведе себе Ілона в неадекватній ситуації. Без очевидних на те причин, я сказав їй, що від нині вона вільна, що може влаштовувати своє життя на свій розсуд, оскільки у мене з’явилася інша. А для переконливості, я навіть почав зустрічатися з симпатичною дівчиною, яку звали Леся. Досить швидко я поїхав, мобільних телефонів тоді ще не було, і листи ми не писали. А коли, через деякий час, повертався до рідного міста з надією, що наше кохання збереглося і пройшло всі етапи перевірки, знайомі розповіли, що Ілона зустрічається з іншим, і навіть вагітна. Я не пішов, я побіг до неї, щоб все їй розповісти! Я ні в чому її не звинувачував, бо ж розумів, що винен у всьому тільки я сам і за свою провину готовий був платити вихованням чужої дитини. Я зрозумів, що я загрався, і доля мене переграла. Зі свого боку, Ілона також відчувала певну провину і ставила себе на сходинку нижче. Я не знав як вирівняти цей баланс, але мені дуже хотілося стояти з нею на одному рівні. Я подумав, що необхідно якимсь чином впасти в її очах. Тому вирішив одружитися на місяць, а потім розлучитися і знову прийти до неї. На роль дружини погодилася Ірма, сестра мого товариша-однокурсника. Ми уклали таємний контракт, про який ніхто не здогадувався, навіть наші батьки. Було все по-справжньому: весілля, гості, РАГС, фото... Але було все марно, мене знову переграла доля – через місяць Ілона вийшла заміж.
Наш контракт залишався в силі, але він вже не мав сенсу бути лиш на місяць, тому ми не поспішали. Згодом Ірма завагітніла, а ще через деякий час ми потрапили в автомобільну аварію, в результаті якої Ірма отримала складний перелом руки і удари в живіт. Лікарі пропонували робити операцію під загальним наркозом, попередньо зробивши аборт. В іншому випадку рука назавжди могла залишитись нерухомою, а дитина якщо і народилась би, то не зрозуміло якою. Це було складне випробування, на яке Ірма відповіла однозначно «ні» аборту, і лівою рукою написала розписку про те, що вона попереджена і знімає з лікарів будь які звинувачення за своє здоров’я і здоров’я своєї майбутньої дитини. Після всього пережитого я її став ще більше поважати, а щодо себе, вирішив, що це така моя доля: жінка-інвалід і незрозуміло яка дитина. І тоді я запропонував Ірмі розірвати таємний контракт і зберегти шлюб, на що вона відповіла згодою. Але у долі бувають і щасливі моменти. Таким був момент народження нашої повноцінної, зовсім здорової і прекрасної дочки Каріни. А згодом і рука Ірми поступово почала працювати. В цієї історії міг би бути «хеппі енд», але…
Проживши в щасливому шлюбі років три-чотири у нас почалася боротьба за верховенство в сім’ї. Ірму, людину сильну і самовпевнену, більше не влаштовувала другорядна роль. Я не був великим прихильником патріархату, але оскільки по своїй натурі був людиною-домінантом, то здати свої позиції не міг. У нас все частіше і без поважних на те причин, через кожну дрібницю почали виникати суперечки. А тут черговий сюрприз від ЇЇ ВЕЛИЧНОСТІ ДОЛІ… Знайомий розповів мені, що Леся, з якою я колись зустрічався, народила від мене і зберегла в таємниці доньку. Це мало остаточно поставити мене перед Ірмою на коліна, але це привело до остаточного розірвання нашого вже на той час хиткого шлюбу. Ірма повірила в те, що я нічого не знав про існування другої дитини, однак змиритися не змогла.
P.S. Леся не знаючи нічого про моє кохання з Ілоною, назвала нашу дочку Ілоною. Каріна народилася четвертого жовтня, в цей день народилася і моя колишня кохана Ілона. Автор: В.А.
цікава історія. (із інтернету)
У моєму під'їзді на 5 поверсі живе старенька. Чоловік її помер п'ять років тому, а два роки тому її дочка разом зі своїм чоловіком і двома маленькими дітьми потрапили в аварію, розбилися. Коли я поверталася з роботи, то прочитала на дверях під'їзду оголошення, написане від руки: "Загубила 100 гривень, хто знайде, поверніть, будь ласка, в квартиру 76, пенсія маленька, хліба немає за що купити". У 76 квартирі жила та старенька. Я дістала з гаманця 100 гривень і піднялася на 5 поверх. Коли я віддала старенькій гроші, вона заплакала: "Ти вже дванадцята людина, яка принесла мені гроші. Спасибі". Я посміхнулася і вже підійшла до ліфта, коли бабуся сказала мені: "Дочко, зірви оголошення з дверей, його не я писала". Старенька стояла і плакала. Доброта і співчуття людей дає мені
і ще трохи гумору...
- У меня в ванной из крана течет вода.
- А должно что?
- Судя по квитанции за январь, Хеннеси.
Ничто так не снимает сонливость, как чашечка горячего, крепкого, сладкого кофе, пролитого на ЖИВОТ!!!
-Шаг, ещё один шажочек, давай доченька! Умничка! -Вова, неси камеру, быстрее, дочь с клуба вернулась!
Если я вам звоню после двух ночи - НЕ БЕРИТЕ ТРУБКУ!!! Никакая это не я!!! А если и я, то никакая...
Мне так одиноко. Мне нужна компания... желательно нефтяная!
– Милая, почему ты сразу не сказала мне, что ты такая сука?
– Сюрприииииз!
Фраза девушки, которая уложила весь автосервис:
- "Я когда даю в зад, у меня не горит лампочка".
Ответная фраза приемщика, от которой все полегли на месте:
- "Понятно, а с машиной то что? "
Брелок - замечательное приспособление, позволяющее потерять все ключи одновременно.
Читая состав конфеты "Чупа-чупс", понимаешь, что для здоровья лучше съесть палочку, на которой она держится.
Пейте дети растишку, станете большими и высокими, а потом будете курить куришку и бухать бухашку.